perjantai 18. maaliskuuta 2011

Grand Theatre & I am number four: VERY NICE!!

Nyt ei kyllä enää huvita Suomessa mennä elokuvateattereihin! Päätettiin tänään koulun jälkeen, että voitais lähteä elokuviin. No netistä sitten selailtiin eri teattereita Shanghaissa ja löydettiin sellanen kun Grand Cinema tai Grand Theatre se tais olla. Teatteri oli saanut hyviä arvosteluja eri paikassa ja näytti aika laadukkaalta paikalta ni päätettiin suunnata sinne. Kuudelta otettiin suunnaks Katrin, Tanjan, Hanskin, Peltsin, Ainon, Tintin ja AK:n kanssa keskustan Nanjing Road ja People's Squaren huudit.
Siinä sitten mentiin teatteriin sisään ja kateltiin, että mitä ois englannin kielisiä. Vaihtoehtoina oli sit se joku L.A. battle vai mikä olikaan ja I am number four, mistä kukaan ei ollu kuullukkaa ja juliste ei kauheesti kertonu. No niistä ei kumpikaan ensisilmäykseltä sytyttäny eli lähdettiin tsekkaamaan yks toinen paikka korttelin päässä ekasta. No se ei sit kyl ollu teatteria nähnykkään; joku tosi hämärä paikka yhen ostarin 11. kerroksessa. Sieltä halus vaan äkkiä pois.
Päätettiin sit mennä kattomaan se I am number four. No otettiin liput ja kun paikkoja valittiin niin siinä salissa oli vaan joku 26 paikkaa. Sit katottii listasta et se 6. sali on joku VIP sali. :D
Siinä oli sit luppoaikaa ja käytiin syömässä. Tultiin takas ja mentiin sinne mein salin luo ni siel sai ilmaseks ottaa juomista kylmäkaapista ja sit se sali...VALTAVAT nahkaset nojatuolit, järjetön valkokangas ja vaan neljä riviä penkkejä. Siis oltiin ihan että vou. Ja penkit sitten. Niissä oli niin paljon tilaa, ettei meinannu malttaa olla paikallaan ja toisella puolella pöytä ja napit mitä ei tarvinnu ko koskettaa (ei painaa) ni tuolin selkänojaa sai säädettyä. Aivan uskomatonta! Reilulla kuudella eurolla VIP salin luksuspaikat, ilmaset juomat ja niin ylellinen fiilis. Ite olin aineki iha intopiukeena, kun oon tällänen elokuvafani ja tykkään älysti käydä elokuvateattereissa! :)

Mietittiin, että siitä puuttu vaan enää se että leffa ois hyvä. Ja kun kenelläkään ei tosiaan ollu mitään tietoa elokuvan genrestä tai mistään. Alku vähän arvelutti, että onko se sellasta sci-fi ärjyntää koko ajan, mutta ehei.. Se oli kun miulle tehty. Olin yhtä hymyä leffan jälkeen. Siis kunnon sci-fi action pläjäys! Kruunas kyllä koko päivän ja viikon! Siis kattokaa, jos mahollisuus eteen tulee. Jos tykkää sellasesta semi sci-fi fiiliksestä ja sellasista hyvänmaun action kohtauksista. I am number four. I LIKE! :)


Nyt hyvillä mielin nukkumaan ja huomenna jos säät sallis ni voitais metrolla seikkailla kattomaan Longhua Cemetery of Revolutionary Martyr's paikkaa.


Vielä kerran hehkutettava kuinka mahtava elokuvaelämys noin pilkkahintaan!!!!! Nyt en kyllä malta oottaa, että pääsee kattomaan sinne myös jotain muuta elokuvaa!

Hauskaa viikonloppua kaikille! Zàijiàn!

2 kommenttia:

  1. oii! tais voittaa jopa brasilian euron leffat vai? =)

    VastaaPoista
  2. No todellakin!! Heittämällä! :D Ei ainekaa Londrinaan Catuain salit ollu mitää tuoho verrattuna :D

    VastaaPoista